Szállítási,csomagküldési feltételek

Szállítási,csomagküldési feltételek A rendelési idők típusonként változnak.

A csütörtök 14 óráig megrendelt Gyári alkatrészeket, hétfőn reggel 8 órától tudjuk átadni illetve a szállításról gondoskodni. Van lehetőség a heti többszöri alkatrész beszerzésre is, ebben az esetekben, típustól függön 1-3 munkanap a beszerzési idő így rendeléstől számított maximum 3 munkanapon belül tudjuk postázni a rendelt tételeket. Mindenképpen tájékozódjon munkatársainktól az Ön számára legmegfelelőbb lehetőségről.

50000.- Ft. feletti rendelés esetén, Budapesten az alkatrészeket díjtalanul kiszállítjuk. Ez alatti rendelések esetén illetve Magyarország egész területén van lehetőség az alkatrészek kiszállítására futárszolgálat igénybe vételével.


Cégünk a Pannonxp futárszolgálat és a Magyar Posta segítségével tudja eljuttatni Önhöz a rendelt alkatrészeket.

Ha Ön a Pannonxp futárszolgálatot választja a díjszabásokat az alábbi linkre kattintva tudja megtekinteni PannonXP | Díjszabás.  Amennyiben a kiszállított árut valamilyen okból kifolyólag nem tudják Önöknek átadni az ismételt kiszállítási díj Önöket terheli!

A Magyar Posta díjairól Posta | Díjszabás oldalon tud tájékozódni. Általában ügyfeleinknek a 2 kg-nál kisebb csomagok feladását tanácsoljuk postai küldeménnyel, minden más esetben a futárszolgálat gyorsabb és olcsóbb.


A csomag átvételének időpontjáról illetve fizetési módjáról minden egyes küldemény előtt kérjük munkatársunkkal való egyeztetését.

Az alkatrész megérkezését követően ellenőrizze, hogy a szállítás során nem sérült-e meg. A nem ellenőrzött alkatrészeket utólagosan nem áll módunkban visszavenni.

Minden küldeményben Áfás számlát küldünk, mely tartalmazza a szállítási költségeket is.


 

Ajánlatkérés Rendelés